Política de privacitat

Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD

SAPI 2017, S.L., en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del lloc web http://www.grafiquesangelats.com s'inclouen en els fitxers automatitzats específics d'usuaris dels Serveis de la societat SAPI 2017, S.L.

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació professional i l'acompliment de tasques d'informació i altres activitats pròpies de SAPI 2017, S.L.

Totes les dades que proporcionis a través de la pàgina web s'utilitzen per poder respondre a les teves preguntes o comentaris, per gestionar totes les teves sol·licituds i encàrrecs, amb finalitats estadístiques per veure sobre quins serveis se sol·licita informació i per poder controlar i millorar els mateixos.

El web www.grafiquesangelats.com està allotjat als servidors de CDMON, propietat de “10DENCEHISPAHARD, S.L.”, CIF núm. B-62844725, C/ Girona 81-83 local 6, Malgrat de Mar 08380 (Barcelona-España), info@cdmon.com,  responsable de la política de cookies i privacitat del servidor, dins la UE. Veure política de privacitat de CDMON (https://www.cdmon.com/es/contratos/aviso-legal-y-politica-de privacidad-de-datos).

La pàgina web conté enllaços a altres pàgines web i adreces de correu electrònic d'organitzacions exteriors a SAPI 2017, S.L. Aquesta declaració de privadesa no s'aplicarà a aquestes pàgines Web i adreces de correu electrònic.

SAPI 2017, S.L. adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que es disposa en la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals.

Aquesta web compleix amb el REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES DE LA UNIÓ EUROPEA 2016/679 i amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Es conservaran les dades facilitades mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys obligats a complir les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en casos on hi ha una obligació legal. Tens dret a obtenir confirmació sobre si SAPI 2017, S.L. estem tractant les teves dades personals, per tant podràs, a qualsevol moment, accedir a les dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades ja no són necessàries, exercitant els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts per la normativa vigent de protecció de dades. L'exercici d'aquests drets pot realitzar-ho el propi usuari, prèvia presentació del seu document nacional d'identitat o passaport, a través d'email a contacte@grafiquesangelats.com o mitjançant correu postal en l'adreça Passatge Llívia, 42 08041 Barcelona.

L'usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a SAPI 2017, S.L.

L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de SAPI 2017, S.L. en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa.

 

Menors d'edat

En el cas dels menors de tretze anys, es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es recaptaran del menor d'edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d'aquests.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de continuar navegant per aquest lloc.

SAPI 2017, S.L., es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En els anteriors suposats, SAPI 2017, S.L. anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb suficient antelació a la seva entrada en vigor. L'última actualització s'ha realitzat en data 07 de maig de 2018.